Ηλεκτρονικό τσιγάρο.Σύμμαχος στην διακοπή του τσιγάρου.

in Έρευνες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Οφέλη Ηλεκτρονικού Τσιγάρου , Συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο .

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν τώρα ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος. Μαλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία των ειδικών φαίνεται ότι υπερτερεί σε σχέση με πολλές άλλες δημοφιλείς μεθόδους διακοπής.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τους καπνιστές να διακόψουν το κάπνισμα, αυξάνοντας τις πιθανότητες διακοπής κατά 60% σε σχέση με τα υποκατάστατα νικοτίνης ή η δύναμη της θέλησης. Οι επιστήμονες, έθεσαν υπό ιατρική παρακολούθηση για περισσότερα από πέντε χρόνια 5.863 καπνιστές, που προσπαθούσαν να διακόψουν το κάπνισμα χωρίς φάρμακα ή ιατρική βοήθεια. Διαπίστωσαν λοιπόν πως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα ποσοστά μείωσης του καπνίσματος αλλά και στα ποσοστά μείωσης των παθήσεων και των θανάτων που προκαλεί αυτό.

Το ένα πέμπτο όσων χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό τσιγάρο ανέφερε ότι έχει εγκαταλείψει τα συμβατικά τσιγάρα κατά το χρόνο της μελέτης πραγματοποιήθηκε. Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό Addiction, δείχνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα θα μπορούσαν να διαδραματίσουν θετικό ρόλο στη μείωση των ποσοστών των καπνιστών, λένε οι ειδικοί.

 

Συγκεκριμένα από την έρευνα προέκυψε ότι, το 20% όσων επιχείρησαν να σταματήσουν το κάπνισμα με ηλεκτρονικά τσιγάρα σταμάτησαν να καπνίζουν κανονικά τσιγάρα. Από την άλλη, μόνο το 10% των καπνιστών που χρησιμοποίησαν επιθέματα ή τσίχλες νικοτίνης κατάφεραν να διακόψουν τη βλαβερή αυτή συνήθεια. Τέλος από όσους επιχείρησαν να διακόψουν το κάπνισμα μόνο με τη δύναμη της θέλησής τους, τα κατάφεραν μόνο το15,4%.

Η συγγραφέας της μελέτης Δρ Jamie Brown,  από το University College του Λονδίνου , δήλωσε : «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα ποσοστά επιτυχίας σε ασθενείς που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα για να σταματήσουν το κάπνισμα για να δούμε αν υπάρχουν βελτιώσεις, καθώς οι συσκευές ηλεκτρονικού καπνίσματος εξελίσσονται και γίνονται πιο προηγμένες.

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

3,50€

Scandal Βάση Ατμιστική 10ml 20mg/ml PG / VGΑτμιστι.....

2,50€

Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή για.....

3,00€

Ανταλλακτική αντίσταση για τους ατμοπο.....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682