Ηλεκτρονικο τσιγαρο, ενα πετυχημένο δώρο!

in Συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο .

Ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το τέλειο δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εάν αγοράσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για κάποιον ξεχωριστό δικό σας άνθρωπο ή φίλο, δε θα δημιουργήσετε σε καμία περίπτωση δυσαρέσκεια ή αντίσταση. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους για την ικανοποίηση διάφορων επιδιώξεων.

Είναι κάτι το οποίο αφήνεται στη βούληση του χρήστη. Αγοράζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο για κάποιον τον οποίο αγαπάτε , προσφέρεται στο εν λόγω πρόσωπο μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση καπνίσματος. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα δώρο για την αυτό βελτίωση, λόγω της ευελιξίας του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει τη νικοτίνη σε έναν καπνιστή σε ένα χώρο όπου το κάπνισμα κανονικών τσιγάρων καπνού είναι απαγορευμένο. Ή ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει να μειώσει κάποιος τον αριθμό του παραδοσιακού τσιγάρων καπνού σε καθημερινή βάση.

Πολλοί έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον πειρασμό να βοηθήσουν ένα μέλος της οικογένειας τους να περιορίσει μια συνήθεια η οποία βλάπτει την υγεία του. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση το μέλος αυτό να παρερμηνεύσει την πράξη αυτή ως προσπάθεια ελέγχου της συμπεριφοράς του. Ωστόσο το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως δώρο δεν μπορεί να παρερμηνευτεί επειδή δεν απαιτεί κάποια αλλαγή. Είναι απλώς μια εναλλακτική λύση και έτσι θα γίνει δεκτό με ενθουσιασμό. Πολλοί καπνιστές είναι περίεργοι σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά δύσκολα το παίρνουν απόφαση για τον εαυτό τους. το να τους αγοράσουν όμως ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για δώρο θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτούς να το δοκιμάσουν και να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους. 

Όποιος ενδιαφέρεται για να αγοράσει για κάποιον φίλο του ή μέλος της οικογένειας του ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο θα πρέπει να γνωρίζει τις συνήθειες του καπνίσματος έτσι ώστε να αγοράσει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για έναν βαρύ καπνιστή θα ήταν λάθος να αγοράσουν ηλεκτρονικό τσιγάρο με φίλτρα τα οποία έχουν χαμηλή ποσότητα νικοτίνης. Η σωστή επιλογή για όσους καπνίζουν πλήρη γεύση του καπνού θα ήταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φίλτρα τα οποία θα έχουν 8 mg ή 16 mg σε περιεκτικότητα νικοτίνης. 

Υπάρχουν πολλές φορές που θα θέλαμε να δώσουμε ένα δώρο το οποίο θα συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας κάποιου. Τις περισσότερες φορές ένα τέτοιο δώρο μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια επειδή φαίνεται σαν μια κριτική των συνηθειών του. Το δώρο των ηλεκτρονικών τσιγάρων δε φέρνει καμία δυσαρέσκεια αλλά προσφέρει μονάχα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση. Για γενέθλια, διακοπές ή για οποιαδήποτε στιγμή ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το τέλειο δώρο για τους καπνιστές που γνωρίζεται και αγαπάτε!

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

3,50€

Scandal Βάση Ατμιστική 10ml 20mg/ml PG / VGΑτμιστι.....

2,50€

Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή για.....

3,00€

Ανταλλακτική αντίσταση για τους ατμοπο.....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682