Υγρά Αναπλήρωσης Dea Liquids 10ml

                                                                          

Τα υγρά αναπλήρωσης της Dea παράγονται αποκλειστικά στην Ιταλία σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας.Για την εγγύηση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος η ομάδα της Dea Flavor παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την διαδικασία παραγωγής θέτοντας σε συνεχείς ελέγχους κάθε προϊόν ξεχωριστά από τον τομέα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται μέχρι και την δημιουργία του τελικού προϊόντος. Όλες οι αναλύσεις των υγρών αναπλήρωσης της Dea γίνονται σε διαπιστευμένα εργαστήρια σύμφωνο με το πρότυπο UNI CEI EN ISO/IEC 17025 όπως υπαγορεύεται από το ιταλικό Υπουργείο Υγείας.

Όλα τα συστατικά των υγρών άτμισης της Dea,γλυκερίνη,προπυλενογλυκόλη,αρώματα τροφίμων (σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1334/08) αλλά και η νικοτίνη όπου αυτή περιέχεται,είναι ποιοτικά συγκρινόμενα με συστατικά που χρησιμοποιούνται στον τομέα της Ευρωπαϊκής φαρμακοποιίας.

Τα υγρά της Dea που διατίθενται στην ελληνική αγορά συσκευάζονται από το εργοστάσιο της DEA σε μπουκαλάκι των 10ml με καπάκι σφράγισης που πιστοποιεί το πρώτο άνοιγμα.Επίσης διαθέτουν πιστοποίηση ISO 8317 και child proof καπάκι ασφαλείας.

Ανακαλύψτε τις  μοναδικές γεύσεις των υγρών αναπλήρωσης της Dea διαλέγοντας ανάμεσα σε 18 γεύσεις καπνικών,γλυκών αλλά και gourmet αρωμάτων σε 3 επιλογές νικοτίνης (4-9-14) αλλά και σε 0mg νικοτίνης.

 

 

Bestseller σε Υγρά Αναπλήρωσης Dea Liquids 10ml
5,70€

Βαθιά βελούδινη και απαλή γεύση tobacco.Απολαύστε .....

5,70€

To άρωμα του Nemesi θυμίζει ψιλοκομμένο καπνό.....

5,70€

Η καθαρότητα που προσφέρει αυτό το υγρό αναπλήρωση.....

5,70€

Ένας πλούσιος συνδυασμός γεύσεων τριών κλασσικών γ.....

5,70€

Με το Mexico η Dea δημιουργεί έναν all day vape κα.....

5,70€

Ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης πούρου με έντονα στοι.....

5,70€

Ήπια και απαλή καπνική γεύση με γλυκές νότες αρώμα.....

5,70€

Το υγρό αναπλήρωσης για ηλεκτρονικό τσιγάρο&n.....

5,70€

Ξεχάστε το άρωμα της μενθόλης και απολαύστε 100% φ.....

5,70€

Απολαυστική γλυκιά αίσθηση από κόκκινα ζουμερά κερ.....