Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο

in Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο .

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή με μπαταρία που μιμείται το κάπνισμα. Όταν εισπνέετε από την συσκευή (όπως σε ένα κανονικό τσιγάρο)ένας ατμοποιητής που βρίσκεται πάνω στην μπαταρία μετατρέπει σε ατμό το νικοτινούχο ή μη νικοτινούχο υγρό της επιλογής σας δίνοντας μία ρεαλιστική αίσθηση καπνίσματος .Η συνήθεια του καπνίσματος ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου συχνά αναφέρεται και ως «άτμισμα».
 

 ΟΦΕΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καπνό .Αυτό σημαίνει πως ένας που επιλέγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος μπορεί να απολαμβάνει την συνήθεια του καπνίσματος χωρίς ταυτόχρονα να δέχεται παραπάνω από 4000 χημικές ουσίες (40 από αυτές καρκινογόνες ) που απελευθερώνονται από την καύση του κανονικού τσιγάρου γιατί πολύ απλά ο ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι προϊόν καύσης.

Απαλλαγή από την ενοχλητική μυρωδιά .Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγει την ενοχλητική μυρωδιά του τσιγάρου που αντιλαμβανόμαστε στα ρούχα στο σπίτι στον χώρο γενικά ενός καπνιστή. Αντίθετα το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι σχεδόν άοσμο και η μυρωδιά που μπορεί να αφήνει στον χώρο είναι η διακριτική μυρωδιά των γεύσεων του υγρού που ένας ατμιστής επιλέγει να ατμίσει.(φράουλα, βανίλια,μήλο, αρώματα που θυμίζουν το κανονικό τσιγάρο κ.α)

Δεν υπάρχει στάχτη. Από την στιγμή που δεν έχουμε καύση δεν έχουμε και το αποτέλεσμα αυτής που είναι η στάχτη. Ο χώρος μας παραμένει πάντα καθαρός, η μυρωδιά που αναδίδουν τα σταχτοδοχεία εξαφανίζεται.

Δεν υπάρχει παθητικό κάπνισμα. Ο ατμός που παράγει το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι προϊόν ατμοποίησης υγρού που περιέχει αποσταγμένο νερό .Ο ατμός διαλύεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ελέγξτε εσείς την ποσότητα νικοτίνης .Τα υγρά αναπλήρωσης περιέχουν διαφορετική περιεκτικότητα νικοτίνης (από καθόλου νικοτίνη μέχρι υψηλή περιεκτικότητα).Αυτό επιτρέπει στον καπνιστή να ελέγξει την ποσότητα νικοτίνης που θα δεχθεί και σταδιακά να μειώσει αυτά τα ποσοστά αποβάλλοντας στο τέλος και την νικοτίνη.

Ελευθερία να «ατμίζεται» παντού και όποτε θέλετε. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν παράγεται παθητικό κάπνισμα. Καπνίστε άνετα στο γραφείο σας, στον χώρο εργασίας σας χωρίς να χρειαστεί να βγείτε στο έντονο κρύο ή στον καυτό ήλιο για ένα διάλλειμα «τσιγάρου».

Εξοικονομήστε χρήματα. Πέρα του αρχικού ποσού που κάποιος θα διαθέσει για την αγορά ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου στην πορεία θα καταφέρει να αποταμιεύσει πολλά χρήματα. Σκεφθείτε πόσα χαλάτε για την αγορά τσιγάρων ημερησίως, κάντε τους υπολογισμούς σας. Σίγουρα καταλήγετε σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Στο ηλεκτρονικό τσιγάρο το μηνιαίο κόστος αγοράς των υγρών αναπλήρωσης δύσκολα ξεπερνάει τα 25-30 ευρώ.

Σίγουρα και ένας μέτριος καπνιστής του ενός πακέτου θα δει μείωση των μηνιαίων εξόδων του για τσιγάρα σε ποσοστό 80%.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο φιλικό προς το περιβάλλον. Αποτσίγαρα πολλές φορές προκαλούν πυρκαγιές σε δάση σε περιουσίες ενώ ταυτόχρονα μολύνουν δημόσιους χώρους, παραλίες. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  δεν αφήνει κάποιο τέτοιο υπόλειμμα.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Πιο κοινωνικά αποδεκτό. Οι απαγορεύσεις σχετικά με το κάπνισμα εντείνονται όλο και περισσότερο από το κράτος .Το τσιγάρο (ανεξάρτητα από την εφαρμογή ή μη του μέτρου στην Ελλάδα )περιορίζεται όλο και περισσότερο. Περισσότερος κόσμος ευαισθητοποιείται σχετικά με τα θέματα υγείας .Περισσότεροι μη καπνιστές διαμαρτύρονται για την ενόχληση που τους προκαλεί η ύπαρξη ενός καπνιστή στην παρέα .Το ηλεκτρονικό τσιγάρο  αποτελεί και σε αυτό τον τομέα μια λύση.

Καθαρή ανάσα καθαρά δόντια. Στοιχεία που σχετίζονται με την κοινωνική μας συμπεριφορά βελτιώνονται.

Μεγάλη ποικιλία υγρών αναπλήρωσης για κάθε ατμιστή.To τσιγάρο έχει μια συγκεκριμένη γεύση που μικρή διαφορά έχει από μάρκα σε μάρκα. Ο ατμιστής επιλέγει μέσα από μια μεγάλη γκάμα καπνιστικών και γλυκών αρωμάτων την γεύση που επιθυμεί, χωρίς να σημαίνει πώς δεν υπάρχουν γεύσεις που πλησιάζουν σε αυτό που οι «ατμιστές» λένε «τσιγαρίσια γεύση».

Ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων. Όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι ίδια διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου και απόλαυσε έναν εναλλακτικό και σίγουρα με οφέλη τρόπο καπνίσματος.

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

2,00€

Ανταλλακτική κεφαλή για τον ατμοποιητή για ηλ.....

3,00€

Ανταλλακτική κεφαλή για το ατμοποιητή για ηλεκτρον.....

2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 0,5ohm  με 1.....

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Aspire BP60 Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
34,90€ 39,90€

Aspire BP60 Kit. Το ταξίδι προς την τελειότηταΣας .....

Aspire Mixx Mod

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
55,00€ 62,00€

Aspire Mixx Mod, ποιοτική τέχνηΣας παρουσιάζουμε τ.....

Aspire Nautilus Prime Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
39,00€ 44,90€

Aspire Nautilus Prime. Η απόλυτη ατμιστική ικανοπο.....

12,00€ 17,50€

Ανταλλακτική δεξαμενή για τον επισκευάσιμο ατμοποι.....

District F5ve Cosmonaut V2 RDA

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
40,00€ 44,00€

District F5ve Cosmonaut V2 RDAO District F5ve Cosm.....

Eleaf iStick T80

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
33,00€ 39,90€

Eleaf iStick T80Το ηλεκτρονικό τσιγάρο M.....

GeekVape Aegis Boost Plus 40 Watt Mod Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
35,00€ 42,00€

Νέο GeekVape Aegis Boost Plus 40 Watt ModΣας παρου.....

Geekvape Aegis Squonk (10ml)

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
45,00€ 60,00€

Geekvape Aegis Squonk Το ηλεκτρονικό τσι.....

Geekvape Aegis X Mod

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
53,00€ 59,00€

Geekvape Aegis X ModΤο νέο μοντέλο της θρυλικής σε.....

5,00€ 7,90€

Γλυκιά και λαχταριστή αίσθηση από καραμελωμένες .....

5,00€ 7,90€

Έντονη γεύση Blueberry μαζί με κρεμώδη βανίλια.Απο.....

5,00€ 7,90€

Νόστιμη γεύση που αποτελείται από ζουμερά κόκκινα .....

Hellvape Passage RDA

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
19,00€ 31,00€

Hellvape Passage RDAO Passage RDA αποτελεί μία επι.....

Innokin Ares 2 RTA 22mm 2ml

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
29,50€ 36,90€

Innokin Ares 2 RTA 22mm 2ml Ares 2 RTA από την In.....

Innokin Z-Biip AIO Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
29,00€ 48,00€

Innokin Z-Biip AIO KitΤο ηλεκτρονικό τσιγάρο&.....

5,00€ 7,00€

Φρουτένια αίσθηση γεύσης από λαχταριστά Raspberrie.....

5,00€ 7,00€

Δροσερός συνδυασμός ακτινιδίου και λεμονιού.Απολαύ.....

4,00€ 8,90€

Επιστόμιο drip tip τύπου 510 από την Just Fog .....

4,00€ 5,90€

Η δεύτερη έκδοση του πετυχημένου καπνικού συνδυασμ.....

4,00€ 5,90€

Πιθανότατα η πιο πετυχημένη εκδοχή καπνικού υγρού .....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682