Ηλεκτρονικό Τσιγαρο. Εναλλακτική επαναστατική μορφή καπνίσματος.

in Έρευνες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Οφέλη Ηλεκτρονικού Τσιγάρου .

Το ηλεκτρονικο τσιγαρο ή e-τσιγαρο είναι μια εναλλακτική, επαναστατική μορφή καπνίσματος (έναντι στην παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος του καπνού). Πρόκειται για μία ηλεκτρονική συσκευή (συνήθως έχει το μέγεθος και το σχήμα ενός πραγματικού τσιγάρου) η οποία χάρη σε μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και έναν ατμοποιητή που περιέχει μπορεί να προσομοιώσει την εμπειρία του ‘κανονικού’ καπνίσματος. Με λίγα λόγια, το ηλεκτρονικο τσιγαρο είναι σαν ένα κανονικό τσιγάρο – το ρουφάτε και εισπνέετε καπνό.

Το μαγικό της υπόθεσης όμως, και ο λόγος για τον οποίο το ηλεκτρονικο τσιγαρο έχει προκαλέσει την μεγάλη ταραχή στα νερά των καπνοβιομηχανιών είναι το ότι ο καπνός αυτός που εισπνέετε είναι τελείως ακίνδυνος σε σχέση με τον καπνό του κανονικού τσιγάρου!

Πρόκειται λοιπόν για έναν καπνό που δεν περιέχει πίσσα ή τις χιλιάδες άλλες βλαβερές/καρκινογόνες ουσίες που περιέχουν τα κανονικά τσιγάρα. Εδώ είναι και το σημείο που το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνει την τεράστια διαφορά. Η μόνη ανθυγιεινή ουσία που μπορεί να εισπνεύσετε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η νικοτίνη – αλλά και πάλι, το αν η συσκευή σας θα περιέχει νικοτίνη είναι κάτι που εσείς αποφασίζετε! Δηλαδή, το αν το ηλεκτρονικο τσιγαρο που θα αγοράσετε θα περιέχει νικοτίνη είναι κάτι το οποίο εσείς επιλέγετε και κατά συνέπεια μπορείτε να ‘ξεφορτωθείτε’ και την νικοτίνη από την ζωή σας!

 

 

Εκτός από το όφελος της υγείας σας, υπάρχει και κάτι ακόμα στη ηλεκτρονικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πολύ πιο πρακτικό από το κανονικό τσιγάρο. Δεν χρειάζεστε αναπτήρες, τασάκια, απαλλάσσεστε από στάχτες, αποτσίγαρα κτλ. Έχετε μόνο ένα πακέτο στο οποίο υπάρχουν κάποια ανταλλακτικά φίλτρα, σε περίπτωση που τελειώσει αυτό που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε ακόμα να μην κουβαλάτε μαζί σας το πακέτο, παρά-μόνo το ηλεκτρονικό τσιγάρο, στην τσάντα σας ή σε κάποιο τσεπάκι. Το μέγεθος του είναι όσο και του κοινού τσιγάρου και εμφανισιακά είναι το ίδιο ακριβώς. Οπότε δεν πιάνει πολύ χώρο.

Ένα άλλο θετικό του είναι πως, μπορείτε να καπνίσετε όσο θέλετε. Τι σημαίνει αυτό; Πόσες φορές έχετε ανάψει τσιγάρο και το έχετε σβήσει στη μέση; Οπότε σχεδόν τζάμπα πάνε τα λεφτά του. Με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αυτό δεν συμβαίνει.

Όταν δεν θέλετε να καπνίσετε άλλο απλά σταματάτε και τίποτα δεν πάει "χαμένο". Ακόμη δεν χρειάζεται να τρέχετε να βρείτε περίπτερο όταν ξεμείνετε όπως όταν ξεμένετε από τσιγάρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε αν τελειώσει η μπαταρία του είναι να το φορτίσετε και το ξαναχρησιμοποιείτε κανονικά!

Related Article

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

3,50€

Scandal Βάση Ατμιστική 10ml 20mg/ml PG / VGΑτμιστι.....

2,50€

Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή για.....

3,00€

Ανταλλακτική αντίσταση για τους ατμοπο.....

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ambition Mods Bishop MTL RTA 4ml

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
34,90€ 44,00€

Εκλεπτισμένος σχεδιασμός & Υψηλή απόδοσηΣας πα.....

Innokin EZ Tube 4ml Zenith Minimal Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
29,90€ 39,90€

Innokin EZ Tube 4ml Zenith Minimal KitΣας παρουσιά.....

Innokin Kroma Nova 3ml Pod Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
33,50€ 41,90€

Innokin Kroma Nova 3ml Pod KitΚορυφαία Καινοτομία .....

Vapefly Alberich II MTL RTA Tank 4ml

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
24,90€ 32,00€

Vapefly Alberich II MTL RTA Tank 4mlΟ Alberich II .....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682