Εκφοβιστικά-αναληθή δημοσιεύματα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

in Έρευνες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Οφέλη Ηλεκτρονικού Τσιγάρου , Συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο .

Μεγάλος όγκος δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο αλλά και  ρεπορτάζ στην τηλεόραση εμφανίζονται με βαρύγδουπους τίτλους παρουσιάζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως δηλητηριώδες προιόν.Οι αναφορές κάνουν λόγο για δηλητηριάσεις ανηλίκων και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και  αναφορές για "κύμα δηλητηριάσεων".

Η συνήθης τακτική των διαφόρων μέσων πλέον είναι γνωστή.Παρουσιάζουν άρθρα με εκφοβιστικούς τίτλους που ελάχιστη εώς μηδαμινή σχέση έχουν με τη πραγματικότητα.Εντελώς "τυχαία" τα άρθρα αυτά εμφανίζονται στο διαδίκτυο σε περιόδους που η προτίμηση του κόσμου για έναν εναλλακτικό πιο υγιή τρόπο καπνίσματος αυξανεται και όπως είναι φυσικό η πώληση προιόντων καπνού μειώνεται.

Σε κάθε περίπτωση το περιεχόμενο των εν λόγω άρθρων παραβλέπει κάτι απλό και απόλυτα λογικό.Το υγρό αναπλήρωσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως και χιλιάδες προιόντα καθημερινής χρήσης προορίζονται για μια συγκεκριμένη χρήση και για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Τα καθαριστικά σπιτιού,τα απορρυπαντικά,καλλυντικά κ.ο.κ προορίζονται για τον λόγο που αγοράζονται από όλους μας καθημερινά και όχι για κατάποση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση που θα έβλαπτε την υγεία μας.

Ετσι λοιπόν και η χρήση του υγρού αναπλήρωσης που περιέχει νικοτίνη προορίζεται μόνο για την ατμοποίηση και αποκλειστικά μέσω του ατμοποιητή του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου.Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να καταποθεί ή να έρθει σε επαφή με το δέρμα μας όπως είναι αυτονόητο πως δεν πρέπει τα υγρά αναπλήρωσης να είναι προσβάσιμα από τα παιδιά.

Φυσικά τα παραπάνω όσο αυτονόητα και αν είναι παραβλέπονται από τους συντάκτες των άρθρων αυτών οι οποία συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν αναληθείς και ανυπόστατες κατηγορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

 

 

 

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

3,50€

Scandal Βάση Ατμιστική 10ml 20mg/ml PG / VGΑτμιστι.....

2,50€

Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή για.....

3,00€

Ανταλλακτική αντίσταση για τους ατμοπο.....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682