Ηλεκτρονικό τσιγάρο και παθητικό κάπνισμα.

in Οφέλη Ηλεκτρονικού Τσιγάρου .

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει μια βελτιωμένη εναλλακτική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του καπνίσματος και των καταστροφικών του συνεπειών. Πρόκειται για μια  συσκευή , η οποία δεν προκαλεί παθητικό κάπνισμα στους τριγύρω , σε αντίθεση με το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων καπνού. 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία , που δίνει πολλές λύσεις στους ήδη επιβαρυμένους από το τσιγάρο καπνιστές αλλά και τους οικείους τους. Για πολλούς το κάπνισμα έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο εφιαλτικές συνήθειες η οποία επηρεάζει πολλούς τομείς της καθημερινότητας τους. Η αντικατάστασή του με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί μια σίγουρη , αλλά και εύκολη , λύση. Όσοι , λοιπόν , έχουν κουραστεί με το να παιδεύονται , να χάνουν την ψυχραιμία τους , αλλά και τα λεφτά τους , δεν χάνουν τίποτα με το να δοκιμάσουν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο .
Ωστόσο , υπάρχουν παραπάνω από ένας λόγος λόγοι για να βγουν και κερδισμένοι.
 Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι και στον τομέα της υγείας , αλλά και της τσέπης , πολύ καλύτερο από το συμβατικό τσιγάρο καπνού. Αρχικά, καπνίζοντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απειλείται η υγεία από την πρόκληση σοβαρών ασθενειών. Επίσης, δεν επηρεάζεται η φυσική κατάσταση του σώματος, τα νεύρα και η αντοχή. Αυτό συμβαίνει καθώς , το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια ηλεκτρονική συσκευή , η οποία δεν περιέχει καπνό και δεν είναι εύφλεκτη. Κατά συνέπεια , ουσίες όπως το μονοξείδιο του άνθρακα και η πίσσα , δεν εισέρχονται στον οργανισμό του χρήστη ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. 
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή η οποία λειτουργεί εντελώς διαφορετικά από το παραδοσιακό τσιγάρο καπνού και για αυτόν ακριβώς τον λόγο , δεν έχει καμία σχέση με τα μειονεκτήματα του . Ένα μεγάλο μειονέκτημα του παραδοσιακού τσιγάρου καπνού είναι ο καπνός. Ο καπνός που όχι μόνο εισέρχεται στον οργανισμό του καπνιστή , αλλά και των γύρων του. Το παθητικό κάπνισμα είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που έχει εφαρμοστεί η απαγόρευση του καπνίσματος σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά πλέον και στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά , το ηλεκτρονικό τσιγάρο κατά τη λειτουργία του , όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως , δεν παράγει καπνό που είναι προιόν καύσης. Έτσι αυτό το σύννεφο που βγαίνει από τη χρήση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου , μπορεί να μοιάζει με καπνό σαν και αυτόν που βγάζει το κανονικό τσιγάρο καπνού , αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ατμοποιημένο υγρό. Δηλαδή , ατμός! 
Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ευφυέστατο , καθώς έτσι απλά αντικαθιστά με επιτυχία την αίσθηση καπνίσματος ενός κανονικού τσιγάρου , απαλλάσσει την υγεία από την απειλή ασθενειών , ξελαφρώνει την τσέπη από την καθημερινή αγορά προϊόντων καπνού , δεν επιδεινώνει το παθητικό κάπνισμα , και ο νόμος της απαγόρευσης καπνίσματος δεν το επηρρεάζει!

HOT ΠΡΟΪΟΝΤΑ
2,50€

Ανταλλακτική κεφαλή αντίστασης 1,6ohm με 100% οργα.....

3,50€

Scandal Βάση Ατμιστική 10ml 20mg/ml PG / VGΑτμιστι.....

2,50€

Ανταλλακτική αντίσταση για τον ατμοποιητή για.....

3,00€

Ανταλλακτική αντίσταση για τους ατμοπο.....

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ambition Mods Bishop MTL RTA 4ml

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
34,90€ 44,00€

Εκλεπτισμένος σχεδιασμός & Υψηλή απόδοσηΣας πα.....

Innokin EZ Tube 4ml Zenith Minimal Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
29,90€ 39,90€

Innokin EZ Tube 4ml Zenith Minimal KitΣας παρουσιά.....

Innokin Kroma Nova 3ml Pod Kit

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
33,50€ 41,90€

Innokin Kroma Nova 3ml Pod KitΚορυφαία Καινοτομία .....

Vapefly Alberich II MTL RTA Tank 4ml

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
24,90€ 32,00€

Vapefly Alberich II MTL RTA Tank 4mlΟ Alberich II .....

ΑΡ.ΓΕΜΗ:120251903000 • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ • ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥ • ΑΜΒΡΟΥΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 56 • ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΚ 11744 • 2109246682